O EXPERIENTA DE LUX, CU UN TOUCH VINTAGE

Welcome to Boutique Vila
O

atmosfera intima, interioare elegante si serviciile impecabile sunt doar cateva din atuurile pe care le putem arata in fiecare moment al sederii dumneavoastra. Cele 7 camere ale complexului dedicate clientilor nostri creaza cadrul linistit al acestei proprietati cochete.

Rafinament & Eleganta

Noi credem ca ceea ce conteaza, sunt amintirile cu care raman in minte si in suflet cei ce ne-au vizitat odata.

Aer proaspat, peisaje de basm si confort la cel mai înalt nivel! Amplasata perfect, cu vedere la masivul Bucegi dar si la masivul Piatra Craiului, Boutique Vila ofera o oaza de liniste, confort si servicii dedicate.

salon pensiune

Boutique Vila dispune de 14 locuri de cazare, in cele 7 camere amenajate cu mobilier modern si bai proprii. Pe parcursul sederii, oaspetii nostri beneficieaza de un mic dejun bogat si sanatos, iar minibarul din camera este gratuit.

Acomodare

Boutique Vila va pune la dispozitie camere cu suprafete generoase, dotate cu mobilier modern din lemn masiv, parcare proprie supravegheata video, restaurant, precum si alte facilitati necesare confortului dumneavoastra.

Interioarele de vis sunt completate de o curte intima ce imbie la destindere, fiind totodata locul ideal pentru organizarea unui eveniment restrans in aer liber.

Camere

camera

Camere spatioase, moderne si confortabile va asteapta pentru a contribui la un concediu perfect sau o escapada de cateva zile, departe de agitatia orasului.

Design-ul camerelor este concentrat pe crearea unei atmosfere intime si relaxante, care ofera clientilor mult dorita stare de bine si confort.

Adresa

Str. Preot Virgil Pop Nr. 21 B

Cristian, Braşov

Telefon

+ 40.746.699.511